Energie vergelijken

Energie vergelijken en overstappen van energieleverancier is tegenwoordig een nieuwe trend en dat is eigenlijk wel logisch want niet eerder zijn er zoveel consumenten overgestapt van energieleverancier, zo rapporteerde de Autoriteit Consument & Markt. Dat energie vergelijken loont blijkt ook wel uit de cijfers want maar liefst 14,1% van alle huishoudens in Nederland zijn overgestapt naar een energieleverancier die goedkoper is dan de vorige energieleverancier.
Misschien was u al van plan om uw energietarieven te vergelijken en te kijken of er ook voor u een interessante energie aanbieding in het verschiet ligt. Laat ons u helpen met het vinden van de juiste energieleverancier! Op Energietarieven-Vergelijken.com proberen wij de energiemarkt zo transparant mogelijk te maken voor u. In onze energievergelijker ziet u in een oogopslag welke energieleverancier de goedkoopste is, wat voor energietype hij aanbied en wat de energieaanbieding is. Wij vergelijken de energieleveranciers 100% onafhankelijk en daarnaast is onze overstapservice geheel gratis.


Vul uw gegevens in en begin direct met energie vergelijken.
Alle genoemde tarieven in de energievergelijker zijn inclusief BTW.

Energie vergelijken met de energievergelijken tool

Energie vergelijken op onze site betekent simpelweg het gebruiken van een energievergelijker tool om de energieprijzen van alle energieleveranciers met elkaar te vergelijken. De tool werkt zéér eenvoudig en heeft maar enkele gegevens nodig om voor u een objectief energievergelijk te tonen. Enkele in te vullen gegevens zijn bijvoorbeeld, uw postcode, verbruik en eventueel uw huidige energieleverancier. De energievergelijker tovert vervolgens de goedkoopste energie aanbieders naar boven.

Zelf opzoek gaan naar de voordeligste energieleverancier door de websites van diverse energiemaatschappijen te bekijken zou enorm tijdrovend zijn. Maak in plaats daarvan gebruik van onze energievergelijker tool en binnen enkele minuten heeft u een onafhankelijk energievergelijk met interessante energie aanbiedingen.

De grootste voordelen van energie vergelijken!

Volgens ons is het grootste voordeel van energieleveranciers vergelijken om de beste energie aanbiedingen te vinden simpelweg het feit dat u zelf nagenoeg niets hoeft te doen voor het onafhankelijk energie vergelijken. Zo is het namelijk niet nodig om alle websites van de energie aanbieders te bezoeken om meer inzicht te krijgen in de individuele voorwaarden en energieprijzen van deze aanbieders. Ook het opzoeken van energie acties die op dit moment actueel zijn is overbodig geworden want dit toont onze energievergelijker direct voor u.
Probeer het eens en kijk wat het u aan energiekosten scheelt. Het hoeft helemaal niet veel tijd te kosten en is zo gebeurd.

Nog een voordeel van de energievergelijker is dat de energie acties altijd actueel zijn en niet verlopen. Gaat u zelf zoeken op internet dan is 65% van de acties die u tegenkomt reeds verlopen en ook dat is zonde van uw tijd.

Onderstaand nog even op een rijtje wat de voordelen zijn:

• Betrouwbaar en veilig vergelijken
• 14 dagen bedenktijd
• 100% onafhankelijk energie vergelijken
• Nooit zonder gas en licht
• Altijd de beste deal
• Bespaar tijd & geld
• Meer inzicht in de voorwaarden en energieprijzen

Hoe werkt het energie vergelijken?

Het enige wat wij nodig hebben voor een objectief energievergelijk zijn uw postcode, huisnummer, en desgewenst kunt u extra gegevens invullen zoals huidige leverancier, type energie, uw huidige verbruik en uw gezinssamenstelling voor een nog overzichtelijkere energievergelijking.

Wanneer u uw persoonlijke gegevens heeft ingevuld, krijgt u gelijk een overzicht van alle energietarieven van diverse energie aanbieders. Het enige wat u nu nog rest is energie vergelijken om de mooiste energiedeal te vinden passend bij uw situatie.

Energieprijzen vergelijken: de goedkoopste energieleverancier vinden voor uw situatie

Door het vergelijken van energie aanbiedingen vindt u snel en eenvoudig de beste energie overstap deals met de goedkoopste energieprijzen gebaseerd op uw persoonlijke voorkeuren.

Zakelijk energie vergelijken

Uiteraard kan onze energievergelijker ook gebruikt worden voor energie vergelijken zakelijk. Voor al onze klanten, dus zowel consument als zakelijke MKB klanten bieden wij een overzicht van de goedkoopste gas en energieleveranciers. Heeft u door middel van energieprijzen vergelijken eenmaal de beste energieaanbieding gevonden? dan stapt u na het energie vergelijken eenvoudig over van energieleverancier door de betreffende energieleverancier aan te klikken, u komt dan op de website van de nieuwe energieleverancier waar u het nieuwe contract kunt afsluiten. De nieuwe energieleverancier zorgt er tevens voor dat uw huidige energiecontract wordt stopgezet. U heeft altijd 14 dagen bedenktijd vanaf de dagtekening van de bevestigingsbrief van uw nieuwe energieleverancier.

Boete van huidige energieleverancier door vroegtijdig stopzetten energiecontract?

Door de overheid zijn de boetes voor het te vroeg opzeggen van een energiecontract vastgesteld Deze bedragen moeten de energieleverancier vermelden in de contractsvoorwaarden. Onderstaand ziet u de bedragen die gehanteerd worden voor energiecontracten voor consumenten.

Maximale boetes van energieleveranciers/energiecontracten

• 1 jaar vast maximale boete van €50, –
• 2 jaar vast maximale boete van €75, –
• 3 jaar vast maximale boete van €120, –
• 5 jaar vast maximale boete van €175, –

Tips voor energie besparen

Voor veel mensen is de energierekening een grote hap uit de maandelijkse inkomsten. Om uw energierekening zo laag mogelijk te houden heeft Energietarieven-Vergelijken.com enkele handige energie bespaar tips opgesteld.

Nog vragen over energie vergelijken?

Heeft u nog vragen over energie vergelijken of u wilt meer informatie over onze energie aanbiedingen of over de gratis overstapservice? U kunt ten allen tijde contact met ons opnemen via onze telefonische helpdesk op nummer 0251-825835. Wij zijn u graag van dienst en hebben altijd een antwoord op uw vragen. Wij hebben ook een pagina met de meest voorkomende vragen voor u gemaakt. Wellicht staat uw vraag daar al tussen.

Nog meer besparen? Vergelijk ook uw zorgverzekering

Wij hebben ook een zorgverzekering vergelijker. Bezoek onze site “overstappen-zorgverzekering.com” eens om uw zorgkosten onder de loep te nemen. Nu u toch bezig bent met geld besparen op energiekosten kunt u ook uw zorgverzekering vergelijken en bespaart u wellicht nog enkele honderden euro’s.

Wij wensen u veel succes met uw overstap.

Wij vergelijken onafhankelijk alle energieleveranciers, waaronder:

De waardering van energietarieven-vergelijken.com/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 10.0/10 gebaseerd op 3 reviews.